De ce sa alegi ABCseo pentru promovare site

Posted On By admin
Promovare in online

Nevoia de promovare site creeaza o sarcina dificila de a gasi si de a alege o agentie SEO fiabila. Optimizarea motorului de cautare se schimba in mod constant. Este important ca agentiile sa urmareasca inovatiile si sa se poata adapta rapid la schimbari. Intrebarea este cum sa gasesti o agentie de promovare site, chiar daca ai cateva cunostinte in acest domeniu? ABCseo este o agentie profesionala, cu oameni competenti care iti poate oferi serviciul de promovare site a companiei, magazinului, serviciului etc.

Ce sa cauti atunci cand alegi o agentie SEO

Mai intai verifica site-ul agentiei. Verifica apoi pozitia site-ului pe internet si care este vizibilitatea site-ului in motoarele de cautare. Pentru a face acest lucru, utilizeaza motorul de cautare Google. Desigur, acesta este un indicator important, dar nu-l lua ca baza. Evalueaza nu numai ceea ce este prezentat si descris in portofoliu, ci si pe site-ul propriu al  agentiei ABCseo.

Ce trebuie sa stii despre promovare site

Datele minime necesare pentru analiza site-ului si pregatirea unei oferte comerciale rezonabile sunt:

  • Google Analytics. Accesul la acesta este necesar pentru a analiza sursele curente de trafic si indicatorii lor: procentajul esecurilor, profunzimea vederilor, traficul actual de cautare si indicatorii acestuia (pentru ce fraze de cautare vin oamenii, comportamentul lor, regiunea).
  • Google Search. Accesul nu este necesar, ci este de dorit deoarece ajuta la identificarea principalelor probleme ale site-ului si modul in care se comporta utilizatorii.
  • Regiunea de promovare site. Daca exista mai multe regiuni de promovare, aceasta informatie este foarte importanta, deoarece prezenta mai multor regiuni de promovare site, mareste bugetul de promovare: de exemplu, adaugarea catalogului la Google va duce la costuri suplimentare, deoarece fara el este adesea imposibil sa aloci un site mai multor regiuni.
  • Principalele activitati sau categorii ale magazinului online. Fiecare companie are domenii prioritare, iar altele sunt secundare, deoarece magazinele au produse conexe. In consecinta, pentru promovare site, aceasta informatie este extrem de importanta. Pentru acest lucru ai nevoie de agentia ABCseo, care dispune de oameni cu experienta si lucreaza cu profesionalism. Un manager de vanzari intelege afacerea ta, insa nu stie cum difera compania ta de celelalte si care sunt avantajele acesteia. Numai o agentie profesionala, precum ABCseo, poate intelege acest lucru si te poate ajuta in acest sens.

Ce informatii ar trebui sa ceri agentiei SEO

Pentru promovare site, solicita serviciul de analizare a starii actuale a site-ului. Fara o analiza primara a starii site-ului, cum ar fi, identificarea deficientelor tehnice si de alta natura, este imposibil ca o companie sa se faca cunoscuta, iar rafinarea tehnica a site-ului este una dintre partile esentiale ale bugetului. De asemenea, acorda o mare atentie listei si termenelor limita pentru implementarea tuturor lucrarilor. Efectuarea tuturor sarcinilor necesare pentru promovare site, este cheia succesului. Construirea unui site include o serie de sarcini, si numai o implementare coerenta si competenta va conduce la rezultatul dorit, iar acest lucru iti poate fi oferit numai de agentia SEO profesionala ABCseo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *